Ostatni wątek jakiego bym się spodziewała na tym forum to dyskusja na temat CV
Może byśmy pogadali na te tematy w końcu na jakimś piwku, na żywo? Lato za pasem - dobra pora na zorganizowanie zlotu i poznania tych, których znamy jedynie z awatarów. (...ale to już sprawa na inny wątek).
Wracając do CV
Z wykształcenia - mgr inż ze specjalizacją w chemii bionieorganicznej. Kariera naukowa porzucona, bo za bardzo ciągnęło mnie w kierunku grafiki i fotografii. Już w trakcie studiów na politechnice skończyłam odpowiednie kursy związane z fotografią artystyczną, rysunkiem, grafiką komputerową i zdobyłam tytuł technika organizacji reklamy - który uważam za wybitnie durno brzmiący. Moje doświadczenie zawodowe to głównie praca w biurach marketingowych i grafikowanie.
Od września prowadzę własną działalność gospodarczą i poza branżą reklamową zajmuję się również nauczaniem.
"Działalność pogańska" wciągnęła mnie do tego stopnia, że zostałam z założycielek Stowarzyszenia Jera.
Udało mi się zrealizować sporo marzeń, dużo zobaczyć, nauczyć się, poznać na własnej skórze - jestem zadowolona ze swojego życia i spodziewam się, że będzie jeszcze lepiej
Mam 30 lat i jestem kobietą - można tego nie odgadnąć po nicku i awatarze (hyhy, Ask kiedyś myślał, że wymienia maile z facetem

)
Czy mam do tego CV dołączyć jeszcze zdjęcie?

Czy już wystarczy?
Lepiej piszcie w jakich terminach planujecie urlopy w okresie letnim, bo będzie ciekawe wydarzenie pt Dni Wiedzy Pogańskiej (na Ślęży), na których dobrze byłoby się spotkać. Termin 01-08.08.2011 i na pewno zrobimy w związku z tych oddzielny wątek w niedalekiej przyszłości.
Usunąłem zdublowany post. KozioU!