Dobra to ten.
Ponieważ tak bardzo mądrym pomysłem jest zmieniać szkołę toteż od roku powinnam być na studiach, a nie jestem ;d Klasa maturalna, bo mądrej Urd przyszlo do głowy z technikum do LO się przenosić. Zamierzam studiować fizykę, jak się nie dostanę to z wielkim bólem - cokolwiek na co mnie przyjmą.
Tak ogólnie to interesuję się fantastyką, bardziej szczegółowo - wszystkim po trochu. Hodowlą roślin (no nie mam do nich ręki no), udawadnianie mojej pogańskiej rodzinie z którą znów jesteśmy razem, że tak, absolutnie jestem normalna, oraz gry.
No i jeszcze wciągnięto mnie do tekstowych rpg i jakoś sie uwolnić od tego nie mogę O.o
Moja przyjaciółka (też poganka) leczy mnie na nieśmiałość - nie umiem rozmawiać z ludźmi, a moje skróty myślowe których nie umiem rozwijać w tekście sprawiają że często źle odbierany jest mój przekaz XD Mam wieczny chaos w głowie, za szybko piszę próbując nadążyć za myślami, to pewnie dlatego

Toteż udzielam się, mało O.o
A. Z zamiłowania sługa i najwierniejszy karmiciel dwóch kotów, które mają już znaczną nadwagę XD
No. Nie, nie jestem normalna, ale załóżmy że jestem ;3 Zapewne jeszcze zeedytuje tego posta 5 razy bo mi sie coś przypomni że chcę dopisać XD